Om JSB

På JSB har vi många kunder inom industri- och byggsektorn. Vi specialiserar oss i både pulverlackering och våtlackering. Pulverlackering är en väldigt miljövänlig och kostnadseffektiv målningsmetod som lämpar sig bäst i större serier. Våtlackering är ett bra alternativ för mindre serier eller unika kulörer. Vi lackar i alla möjliga färger styrt efter behov från dig som kund. Noggrannhet och kvalité är viktigt för oss i alla lägen och där har vi varit en pålitlig leverantör i drygt 40 år. Vi jobbar alltid för att hitta den bästa lösningen för er som kund och det har gett oss många nära samarbeten som sträcker sig flera årtionden tillbaka.

Fusion

JSB Lackering AB är en sammanslagning av JEBA Pulverlackering och Sprut & Bränn industrilack. Fusionen gjordes under våren 2021. Båda företagen har var för sig mer än 40 år i branschen med sina egna styrkor vilka nu alltså kombineras under ett tak.

Framtid

Vi är certifierade inom ISO:9001 & ISO:14001 och jobbar ständigt med att implementera effektiva processer för att säkerställa kvalitét och hantering av miljöaspekter.

JSB flyttade till en nybyggd lokal sommaren 2022. I den nya lokalen har vi en 3000 kvm yta skräddarsydd åt pulverlackering och en 700 kvm yta åt våtlackering.

Vi kommer fortsätta att succesivt investera i ny teknik och bättre lösningar för att ytterligare öka vår konkurrenskraft.