Om JSB

På JSB har vi många kunder inom industri- och byggsektorn. Pulverlackering är en väldigt miljövänlig målningsmetod med extremt bra vidhäftning. Vi lackar i alla möjliga färger styrt efter behov från dig som kund. Noggrannhet och kvalité är viktigt för oss i alla lägen och där har vi varit en pålitlig leverantör i drygt 40 år. Vi jobbar alltid för att hitta den bästa lösningen för er som kund och det har gett oss många nära samarbeten som sträcker sig flera årtionden tillbaka. JSB Lackering AB är idag en del av AdVaTe Group AB.

Fusion

JSB Lackering AB är en sammanslagning av JEBA Pulverlackering och Sprut & Bränn industrilack. Fusionen gjordes under våren 2021. Båda företagen har var för sig mer än 40 år i branschen med sina egna styrkor vilka nu alltså kombineras under ett tak.

Framtid

Vi inför just nu Monitor för hela verksamheten vilket kommer underlätta både interna arbetssätt och samarbetet med våra kunder.

JSB kommer senast juni 2022 flytta till helt nybyggda lokaler i samma område i Eskilstuna. Det blir 3630 kvm som skräddarsys helt åt pulverlackering. Det kommer även skapas en separat avdelning för våtlackering.

Vi kommer fortsätta att succesivt investera i ny teknik och bättre lösningar för att ytterligare öka vår konkurrenskraft.